25 Şubat 2012 Cumartesi

Kıyafet ve Saç seçimi

Moda deyince ilk başta kıyafet gelir demi ? ama biz bugün modayla ilgili bilgiler ve hem saç hemde kıyafet ile ilgili
bilgiler ereceğiz ve bu ikisinin uyumunu söyleyeceğiz

Eğer kullandığınız kıyafet allı pullu, desenli, nakışlı bir kıyafet ise bunun üzerine çok teferruatlı bir saç yerine daha net ve sade saç modelleri kullanılabilir.
Abiye bir elbisenin üzerine illa topuz kullanmak gerekmez, bunun dışında düz çekilmiş bir fön yada sade yapılmış bir saç ta kullanılabilir.
Ten renginiz sıcak tondaysa saçınızda ve giyiminizde soğukrenkleri, ten renginiz soğuksa saçınızda ve giyiminizde sıcak renkleri kullanmalısınız.
Kıyafetleriniz için tercih ettiğiniz renkler sizi güzel gösteren ve size yakışan renkler olmalıdır.Bunun dikkatli olmanız gerekir ve her rengi her kıyafet ile uyuştrmadan önce uyumlarını gözden geçiriniz.
Kıyafet alımı çok öenemlidir ilk bata kıyafetin yüzünüzün açması teninize uyması gerekir bu sebeple bir kıyafet seçerken bir marka veya mağazaya değil birden fazla yere odaklanmalıyız
Saç ise balı başına önem kaynağıdır ama bu sorunların en kolayıdır. Artık Türkiyede heryerde kadın kuaförü bula bilirsiniz ama dediğimiz gibi doğru tarzı bulmalısınız.Çok iyi bir kuaför olmadığı sürece kendinizi ona bırakmamalısınız,başkalarını örnek almalı ama her yaptığını yapmamalısınız ...
Daha fazla bilgi öğrenmek veya aktarmak için  sadecee 10 saniye süren siteye üye olma işlemini yapabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder